Verzending

Wij proberen uw bestelling zo zorgvuldig en spoedig mogelijk bij af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur worden gedaan, verzenden wij nog dezelfde dag. Het lukt echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Mochten wij om wat voor reden dan ook de afgesproken levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De levering in Nederland (excl. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen) is kosteloos bij afname vanaf 1 pallet per product.

Bij levering van pallets in de mix onder het orderbedrag van €650 rekenen wij €45,00 ex-btw transportkosten.

Het is helaas niet mogelijk om producten bij ons op locatie af te nemen. Wilt u de producten voor een grote aankoop bekijken? Dan is het mogelijk dat wij een sample naar u opsturen. Hiervoor kunt u ons benaderen op info@schoonhandel.nl

Overig

Het is bij ons mogelijk om een pallet samen te stellen met verschillende producten. Hiervoor moet u contact opnemen met onze klantenservice via info@schoonhandel.nl.

Op schoonhandel.nl kunt u veilig betalen met de volgende betaalmethoden: iDeal, Bancontact, Sofort, PayPal, Creditcard, GiroPay, EPS

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je onze klantenservice bereiken op info@schoonhandel.nl. U zult binnen 24 uur een antwoord ontvangen op uw vraag!